vineri, 5 august 2016

Decoratiuni din baloane si aranjamente florale pentru botez tematic Constanta - 0762838354

https://www.facebook.com/decoratiunievenimentearanjamenteflorale , Cand organizati un botez trebuie sa alegeti o tema predominanta care sa se regaseasca in intregul decor al botezului in Constanta! Fie ca e vorba de o culoare predominanta sau ca e vorba de un personaj din desene animate sau de o anumita floare sau simbol, decorul botezului Constanta trebuie sa fie in concordanta cu aceasta tematica aleasa de dumneavoastra.
Noi va oferim decoratiuni din baloane in Constanta de diverse forme si culori: arcada din baloane, balon jumbo, baloane cu heliu pentru mesele invitatilor sau pentru ringul de dans, dar si decoratiuni din flori naturale in Constanta, aranjamente florale deosebite din flori care se vor asorta perfect cu celelalte elemente decorative de la petrecerea de botez.
Ne asiguram ca aranjamentul pentru lumanari Constanta sau decorul pentru cristelnita Constanta va fi unul deosebit care va da stil si eleganta evenimentului, amestecand in aceasta combinatie si un pic de aroma de copilarie: o jucarie de plus frumoasa montata la lumanarea pentru botez, un aranjament floral in forma de fluture in Constanta, in forma de ursulet, inima si alte simboluri.  Pentru mai multe detalii si informatii contactati-ne la 0762838354!

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la urmatoarele adrese:     
 
 Google + 
Youtube   




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu